Dankzij de Uplink worden formulieren in de verschillende Aan- en verkoopdocumenten aan elkaar gelinkt.

Deze link zorgt ervoor dat het mogelijk is om artikelen te kopiëren van een document (bv: offerte) naar het daaraan gelinkt document (bestelling).

De mogelijkheden om te kopiëren van de ene module in de andere, zijn:

• Prospect / Prijslijst > Offerte
  • Offerte > Bestelling
  • Bestelling > Levering

1. Standaard is Yerpa zo geconfigureerd om alle artikelen over te kopiëren wanneer een volgend document gemaakt wordt. Je kan per document kiezen om dit niet te doen, of te kiezen welke artikelen standaard gekopieerd worden. Dit doe je door de status "Niets Kopiëren" of "Default Kopiëren" aan te vinken.
  2. Open een offerte, verander de status naar “Niets Kopiëren” en maak hiervan een bestelling via de knop “Snel maken”.

3. Door de specifieke status “Niets kopiëren” zal je merken dat Yerpa geen enkel artikel heeft overgenomen uit de voorgaande offerte. We hebben nu een “lege” bestelling.
  4. Klik op “Uit uplink”, je krijgt de lijst van artikelen te zien die aan de offerte hangen.
  5. Selecteer de artikelen die je in de bestelling wilt zetten door een vinkje te plaatsen in het vakje voor de lijn van het artikel.
  6. Klik op toevoegen

De artikelen staan nu in de bestelling.