Om een nieuwe betaalopdracht te maken ga je naar "Financieel” > “Betaling”. Vervolgens kies je voor “Aankoop Facturen” of “Verkoop Facturen

Vink de facturen aan waarvoor je een betaling wenst uit te voeren en kies vervolgens vanaf welk rekeningnummer de betaling uitgevoerd moet worden.

Bevestig met een druk op de knop “Nieuwe betaalopdracht

Kies vervolgens het menu “Financieel” > "Betaling". Je zal zien dat er een nieuwe lijn werd ingevoegd op de werkdatum voor het totaalbedrag dat overeenstemt met het totaal van de betaalde facturen.

Door op het pijltje links in de rij van uw gewenste betaling te klikken zal u de details van deze terugvinden.

Indien je de details van de betaalopdrachten wenst te exporten, dan kan dit. Yerpa biedt ondersteuning voor zij die werken via Isabel of indien jouw bank het PAIN-formaat ondersteunt.

Klik hiervoor op de knop met de 3 puntjes op het einde van de lijn en kies de optie “Download XML”.

Dit bestand kan je vervolgens uploaden via Isabel of de bank zodat deze betalingen ook effectief kunnen uitgevoerd worden.