Om bepaalde zaken te laten uitvoeren, kan je een taak toevoegen met extra informatie over wat er moet gebeuren. Een overzicht van alle taken vind je onder “Communicatie.

Om een taak vlug aan een bepaald item te hangen, wordt deze optie voorgesteld bij het overzicht van bedrijven, artikelen, personen, afdelingen, processen, banken, aankopen en verkopen, operaties en financiële documenten (bank, kaart, cash, divers, taks en betaling).

Indien je meerdere links wilt toevoegen, kan je ook een algemene taak toevoegen.

• Van
    Je eigen gebruiker wordt getoond. Dit kan je niet aanpassen.

• Naar
    De persoon voor wie de taak bestemd is. Deze kan je kiezen uit de lijst met gebruikers.

• Document
    Type van de actie, je kan hier standaard kiezen tussen Telefoon, Mail, Vergadering…

• Link
    Tussen de velden “Document” en “Onderwerp” wordt de link naar een bepaald item getoond. Dit is het nummer van de rij die je geselecteerd hebt. In bovenstaand voorbeeld is dit een link met bedrijf “C/8”. Dit wijzigt in functie van de manier waarop je de taak wenst aan te maken. Dit kan niet aangepast worden.

• Onderwerp
    De titel van de taak, de datum is de huidige dag en de tekst is een beschrijving van de taak.

• Datum
    Datum en tijdstip waarop de taak dient uitgevoerd worden. De gebruiker gedefinieerd onder “Naar” zal op dat moment ook een herinnering ontvangen in Yerpa.

• Tekst
    Omschrijving van de taak. Kan vrij ingevuld worden.

De taak wordt gemaakt als je op de knop taak aanmaken klikt.

Na het aanmaken zal u deze terugvinden in het takenoverzicht van de toegewezen gebruiker en in de communicatielijst.