Tabs vind je overal in Yerpa terug in het detail van elke lijn in elke lijst. Tabs laten je toe om veel info op een gestructureerde manier weer te geven op Formulieren. Tabs kunnen vrij aangepast worden, maar hou hierbij het volgende indachtig: wanneer 1 gebruiker aanpassingen aan de tabs doorvoert, zullen deze wijzigingen zichtbaar zijn voor alle andere gebruikers op deze database.

Als je de tabs aanpast onder “Home” > “Bedrijven”, dan geldt deze wijziging enkel voor de configuratie van de tabs bij bedrijven

Klik op “Instellingen” (het tandwiel in het groene kader naast de tabs) om door te gaan naar de configuratie van de tabs.

Met het vinkje maak je de tabbladen (on)zichtbaar.

Via de pijltjes in de kolom “Volgorde” kan je de tabbladen onderling van plaats veranderen. Kolomnamen kunnen ook via “drag & drop” van plaats veranderd worden.

Om te bevestigen, klik je op “Opslaan”.