De database administrator van jouw bedrijf kan gebruikers beheren in de menu “Beheer” > “Yerpa gebruikers”.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle geactiveerde opties, actieve gebruikers en de totaalprijs per maand.

Je kan een nieuwe gebruiker toevoegen via de knop “Nieuwe gebruiker toevoegen

Geef de naam en het e-mail adres in van de nieuwe gebruiker en kies een rol.

De rol bepaalt wat de gebruiker kan zien in het systeem, User level 1 is de standaard rol voor een gebruiker.

Wanneer u zich akkoord heeft verklaart met de meerkosten en de voorwaarden, kan je de gebruiker toevoegen. Deze nieuwe gebruiker zal vervolgens een email ontvangen met daarin zijn/haar login-gegevens.