Wanneer er nieuwe versies gelanceerd worden, kan het zijn dat bepaalde oude bestanden blijven staan op je pc.

Om zeker te zijn dat je met de laatste versie werkt is het aan te raden om je cache leeg te maken.

Hieronder vind u een overzicht van de verschillende browsers:

Internet Explorer

1. Klik in Internet Explorer op “Tools
  2. Klik op “Internet Options” / “Internetopties
  3. Klik op het tabblad “General” / “Algemeen
  4. Klik op “Delete” / “Verwijderen” in de sectie "Browsing History” / “Tijdelijke internetbestanden
  5. Selecteer alle opties in het volgende scherm en bevestig met een klik op “Delete” / “Verwijder
    Als hiermee het probleem niet wordt opgelost, voert u deze stappen nogmaals uit en start u de computer opnieuw op.

Firefox

1. Klik in Firefox op het icoon “Open Menu
  2. Klik “History” / “Geschiedenis
  3. In de lijst die dan verschijnt kan je bovenaan kiezen voor “Clear Recent History…” / “Recente Geschiedenis Wissen
  4. Zorg dat de optie “Everything” / “Alles” is aangeduid in het scherm
  5. Klik op “Clear Now” / “Nu Wissen
    Puntje 1 en 2 kan je overslaan met de short cut “CTRL+Shift+Del”

Chrome

1. Open het menu onder
  2. Selecteer “History” / “Geschiedenis
  3. Selecteer “Clear browsing data” / “Browsegegevens wissen
  4. Selecteer in het dialoogvenster de vakjes van de soorten informatie die u wilt verwijderen
    Voor dit topic zijn vooral “Browsing history” en “Cached images and files” belangrijk

5. Gebruik het menu bovenaan om te bepalen hoeveel gegevens u wilt verwijderen. Selecteer “The beginning of time” / “begin der tijden” om alles te verwijderen
  6. Klik op “Clear browsing data” / “Browsegegevens wissen

Safari

1. Ga in het “Safari”-menu naar “Preferences” / “Voorkeuren
  2. Kies het tabblad “Advanced” / “Geavanceerd
  3. Vink de optie “Show develop menu in menu bar” / “Toon ontwikkelaarsmenu in menubalk
  4. Ga in het “Safari”-menu naar “Develop” / “Ontwikkelaar
  5. Kies de optie “Empty Caches” / “Cache leegmaken
  6. Ga terug naar het “Safari”-menu en kies “Reset Safari” / “Safari resetten
  7. Selecteer alle opties in het volgende scherm en bevestig met een klik op “Reset