De boekhouderinterface van Yerpa is bereikbaar via de url van jouw database + "/ai".

De afkorting AI staat voor “Accounting Interface”.

Je kan inloggen met hetzelfde e-mail adres en wachtwoord als op de volledige Yerpa. Let wel, wanneer je je aanmeldt op 1 van de 2 terwijl je nog steeds bent aangemeld op de andere, word je automatisch afgemeld op de eerst geopende verbinding.

Na het inloggen zal je bovenaan de belangrijkste functies zien:

• Ingave
    Je kan nieuwe boekingen ingeven en aanpassen

• Opzoeken
    Je kan boekingslijnen opzoeken

• Rapporten
    Je kan de financiële rapporten bekijken

• Aangiftes
    Je kan je BTW bekijken en aanmaken

Om het gebruiksgemak van de boekhouder/gebruiker te vergroten, en eventuele frustraties te vermijden, geven wij graag twee belangrijke dingen mee:

1. De volledige interface is bestuurbaar met het numerieke key-pad. Met het numeriek gedeelte geef je alle getallen in, en met de "Enter" knop zal je steeds naar het volgende logische veldje schakelen in de boeking die je ingeeft.
  2. Wanneer je een venster weg klikt, dan zullen boekingen waaraan je bezig was verloren gaan. Alles wat reeds opgeslagen is op dat moment zal natuurlijk nog steeds in het programma staan.