Time tool

In het menu onder "Tools" > "Time" kan u de time tool openen.

Standaard krijgt u de lijstweergave te zien met daaronder de geregistreerde of ingeplande uren.

U kan wisselen tussen lijst weergave, dag, week en maand.

Standaard gebruikers krijgen enkel hun eigen uren te zien, admin-gebruikers kunnen de uren van andere personen bekijken en bewerken door bovenaan de betreffende gebruiker te selecteren

Uurregistraties toevoegen

Door bovenaan rechts op de + knop te klikken kan een nieuwe registratie gedaan worden.

U kan een project selecteren (dit kan gaan over een offerte, bestelling, levering, ... maar ook een bedrijf of productie)

Als u werktypes ingesteld heeft (Menu: "Home" > "Processen" > "Werktypes") kan u een werktype kiezen voor de registratie.

Als deze niet ingesteld zijn zal dit veld ook niet zichtbaar zijn.

Bij omschrijving kan u een vrij te kiezen omschrijving ingeven.

De registratie kan gebeuren door middel van een timer of manuele registratie.

Timer

U kan een timer starten, deze blijft dan lopen op de achtergrond tot u de registratie opnieuw gaat openen en de timer stopt.

Yerpa gaat dan vanzelf de duurtijd registreren en wegschrijven naar de database.

Manueel
Een manuele uurregistratie kan u achteraf inboeken, zo kan u bijvoorbeeld registreren van 10u tot 12u aan een bepaalde productie gewerkt te hebben.

Yerpa zal die uren dan automatisch bijhouden op die productie.

U kan op deze manier ook uren registreren in de toekomst, deze zullen dan als geplande uren opgeslagen worden en kunnen later bevestigd worden.

Op die manier kan u een planning maken voor de aankomende week.

Uren achteraf wijzigen

Door op een uur registratie te klikken krijgt u de details te zien.

Deze kunnen achteraf nog bijgewerkt worden of een registratie kan ook gewist worden.