Het menu van Yerpa gebruik je om te navigeren doorheen het hele programma.

Het bevindt zich steeds zichtbaar aan de linkerkant van de pagina.

Hieronder zie je hoe het hoofdmenu eruit ziet, waarbij het submenu van "Home" open staat.

Enkel in het hoofdmenu staat links een icoon afgebeeld.

Bij vele menu-opties staat rechts een pijltje. Wanneer je erop klikt, zie je het submenu van deze categorie.

De menu-optie waarop je staat, wordt weergegeven in het blauw (hierboven: "Home" > "Personen").

Met je toetsenbord door het menu navigeren

Om te navigeren met je toetsenbord, gebruik je de short cut "CTRL+M".

Zo kan je met de pijltjes en de "Enter"-toets navigeren doorheen het menu.

Pijltjes Boven / Beneden
Navigeren door het menu
Pijltjes Links / Rechts
Menu optie open of dicht klappen
Enter
Menu optie openen