Wanneer je naar 1 van de menu’s of submenu’s gaat, is de lijst weergave het eerste scherm dat standaard getoond wordt.

De lijst is een overzicht van verschillende lijnen. Deze lijnen bevatten informatie over een bedrijf, artikel, bestelling…

• Rood kader: Symbool voor “Lijst”.
    Als je in het formulier of de preview van een lijn zit, ga je terug naar de lijst door hierop te klikken.

Short cut = “CTRL+L

• Gele kaders
    Hiermee ga je naar de eerste/laatste pagina van de lijst

Short cut = “CTRL+B” (Begin) & “CTRL+E” (End)

• Groene kaders
    Hiermee ga je naar de vorige/volgende pagina van de lijst.

Short cut = Pijltje links / Pijltje rechts

• Blauw kader
    Aantal resultaten in een lijst.

• Oranje kader
    Aantal pagina's van de lijst.

• Paars kader
    Als je op dit pijltje drukt, ga je naar het detail van deze lijn. Dit detail noemen we het formulier. Short cut = “CTRL+D” (Detail)

Met de pijltjes Boven en Onder navigeer je tuseen de lijnen van een Lijst.

De lijst-weergave kan volledig gepersonaliseerd worden. Meer informatie vind je in dit artikel.