In de modules “Aankopen”, “Verkopen”, “Operaties” en “Financieel” bestaat het formulier uit 3 niveaus. In de andere modules waar je formulieren terugvindt (“Home”, “Beheer”), zijn dit er 2.

Vanuit de lijst, open je een formulier op 2 manieren:

1. Door te klikken op het pijltje op de lijn waarvan je het detail wenst te zien
  2. Door een lijn te selecteren gevolgd door het “Detail”-symbool

Het detail ziet er als volgt uit:

Niveau 1

De gegevens die je in het groene kader ziet staan, zijn de belangrijkste gegevens voor de geselecteerde lijn. Je kan dit kader configureren met de gegevens zoals je die wenst te zien.

Alle data in het gele kader daarentegen zijn vast. Deze kan je (als gebruiker) niet aanpassen

Niveau 2 bestaat uit tabs.

Je bepaalt zelf welke tabs je zichtbaar of onzichtbaar maakt.

In onze standaard lay-out zijn slechts enkele tabs zichtbaar. Zo zal het tabblad “Artikelen” een overzicht bieden van alle bestelde artikelen

Je kan artikelen kopiëren “uit uplink”, “uit sidelink” en “uit verpakking”. (blauw kader)

Niveau 3

Niveau 3 kan je visualiseren door 1 van de artikelen open te klikken met behulp van het pijltje

Uit bovenstaand voorbeeld, roepen we de details op van het product “CI/13.64.1 Advocaat”