De knop “Snel bekijken” vind je terug in het detailoverzicht onder de menu’s “Aankopen” en “Verkopen” in de volgende modules:
  • Aanvraag / Prijslijsten
  • Offerte
  • Bestelling

Wanneer je op deze knop klikt, zal word je doorverwezen naar de volgende module:

• Aanvraag / Prijslijsten > Offerte
  • Offerte > Bestelling
  • Bestelling > Levering

Bijvoorbeeld

Aankopen” > “Bestellingen

• Kies een bestelling uit de lijst en ga naar het detail van deze bestelling. In ons voorbeeld kiezen we PO13.64

• Bij het aanklikken van "Snel Bekijken" komt het vakje "Aankopen / Leveringen" te voorschijn.
    Wanneer je hierop klikt, zie je de levering die is gemaakt vanuit bestelling PO/13.64