De kalender in Yerpa bevindt zich rechts op het scherm en is steeds zichtbaar.

Deze kalender heeft meerdere functies:

• Huidige datum aantonen
  • Werkdatum veranderen
  • Zoeken op datum
  1. De huidige datum aantonen
    De datum van vandaag verschijnt steeds in een lichtere tint

2. De werkdatum aanpassen
    Wanneer je de werkdatum aanpast, kan je werken op een dag in het verleden of in de toekomst. Op deze manier kan je bijvoorbeeld nog facturen aanmaken vóór de maandafsluiting, wanneer je een aantal dagen vertraging heeft opgelopen.

Hoe gaat u te werk:

• Selecteer de datum waarop u wens te werken
    • Klik “Wijzig werkdatum” aan
    • De werkdatum is nu veranderd - de datum waarop je werkt staat in een donkerdere tint aangeduid.
    • Nu de werkdatum is veranderd, zie je onderaan de kalender de melding “Werkdatum = vandaag” staan.

Als u hier op klikt, zet u de werkdatum automatisch terug op de datum van vandaag.

3. Zoeken op datum
    Wanneer je een datum aanklikt in de kalender, zie je dat ook de zoek-widget ingevuld wordt met die bepaalde dag. Dit laat je toe om verdere zoekopdrachten uit te voeren in combinatie met de kalender.