In een voorgaand artikel hebben we reeds besproken hoe we een nieuw item kunnen invoeren vanuit de lijstweergave.
Dit is echter ook mogelijk vanuit het formulier. Aan de hand van een voorbeeld, wensen wij dit hier verder uit te werken.

We willen een nieuw bedrijf toevoegen bij “Home” > “Bedrijven” en we doen dit vanuit het formulier van een bedrijf.
Merk de knop
op bovenaan het scherm. Druk hierop om een nieuwe bedrijfsfiche aan te maken.

Een blanco fiche verschijnt, vul alle nieuwe gegevens in en bevestig met eend ruk op de knop “Opslaan” of via de snel toets “CTRL+S"

Met de knop “Snel Maken” kan je vervolgens een snelle Offerte, Prijslijst, Bestelling… maken. De optie “Snel Bekijken” brengt je onmiddellijk naar de geselecteerde module en toont een lijst die reeds gefilterd werd op dit bedrijf. Als we bijvoorbeeld vanop bedrijf “Aldia” doorklikken op “Snel Bekijken” > “Verkopen / Bestellingen”, dan zal Yerpa ons het volgende scherm voorschotelen.