Wanneer je wijzigingen aanbrengt in de lijst, zijn er 3 manieren om deze op te slaan:
  1. Op de knop “Opslaan” drukken
  2. De short cut “CTRL+S
  3. Met de muis een ander veld selecteren

Wanneer je wijzigingen aanbrengt in het formulier, zijn er 2 manieren om deze op te slaan:

1. Op de knop “Opslaan” drukken
  2. De shortcut “CTRL+S

In de afbeelding hieronder, zie je dat we een sector hebben toegevoegd aan het bedrijf “Bakbel”. Nadien hebben we de wijzigingen opgeslagen. Yerpa heeft de wijzigingen effectief opgeslagen wanneer de knop “Opslaan” en het vakje ernaast groen kleuren.

Voorbeeld 1: Het veld “Bedrijfsnummer” van de firma "Bakbel" aanpassen in de lijst.

Voorbeeld 2: De velden “Omschrijving” en “Sector” invullen voor de firma “Bakbel” in het formulier.