Om een preview van documenten te bekijken, ga je naar de specifieke lijn waarvan je het document wilt zien.

Vervolgens klik je op het preview symbool waarna je het document in kwestie te zien krijgt.

Rechts bovenaan de pagina zie je enkele symbolen

Document downloaden

Hiermee ga je een PDF downloaden van het huidige document.

Documenten mailen

Het enveloppe symbool, klik je aan om een mail te versturen met het document in bijlage.

Naast elke bijlage zie je een groen vinkje staan. Door dit vinkje weg te klikken, zorg je ervoor dat een bepaald document niet wordt meegestuurd met de mail.

Taak toevoegen

Je kan vanuit de preview ook een taak toevoegen aan Prospecten, Offertes, Bestellingen, Leveringen en Facturen.

Document printen

Je gebruikt dit symbool om een document rechtstreeks naar je printer door te sturen.

Bijgevolg krijg je de print-prompt zoals je dat in Acrobat Reader zou krijgen. Selecteer de juiste printer, het correcte aantal en bevestig met “OK

Instellingen aanpassen

Door op het instellingen symbool te klikken, kom je op de configuratie pagina voor documenten terecht.