Elke lijst die in Yerpa terug te vinden is, kan je exporteren naar een Excel bestand. Lijsten van Artikelen, Bedrijven, Offertes, Bestellingen, Leveringen en Facturen kan je op deze manier makkelijk opslaan op je eigen pc.

Op iedere lijst zal je bovenaan steeds het volgende symbool terugvinden

Wanneer je er op klikt, zal de browser enkele ogenblikken later gevraagd worden of je dit bestand wenst op te slaan of te openen.
Let wel! Yerpa zal enkel die gegevens exporteren die op dat moment zichtbaar zijn. Wanneer je dus gefilterd heeft op alle facturen voor “Bedrijf X”, zal je export ook enkel deze gegevens bevatten volgens de kolommen die op dat moment zichtbaar zijn op het scherm. Indien je meer gegevens wenst te exporteren, moet u eerst de lijstweergave aanpassen. De systeembeheerder kan dit voor jou doen, zo niet vind je verdere instructies in dit artikel.