Van alle documenten bij “Aankoop” / “Verkoop” is het mogelijk om een Pdf document op te halen.

Documenten:

• Aanvragen/Prospecten
  • Offertes
  • Bestelling
  • Levering
  • Factuur

1. Vanuit de Lijst
    Om een document rechtstreeks vanuit de lijst te versturen, gebruik je de knop met de drie puntjes op het einde van de desbetreffende lijn. IN het keuzemenu selecteer je dan “Download document
    .

2. Vanuit het Detail

Wanneer je je op het detail van een document bevindt, dan kan je eenvoudigweg de knop met de pagina en het pijltje kiezen.

3. Vanuit het Voorbeeld (Preview)

Ook vanuit het Voorbeeld-scherm, gebruik je dezelfde knop met de enveloppe om een mail te verzenden.

Het is ook mogelijk om bij de “Betalingen” en de “Aangiftes” een xml-bestand op te vragen.

Indien u maar één document kan opvragen, wordt dit document voor u direct opgehaald.

Indien u meerdere documenten kan opvragen, wordt u een overzicht aangeboden.

Na het opvragen van de documenten kan je kiezen welke Pdf’s je precies wil downloaden. Het eerst voorgestelde document is de Pdf van de geselecteerde rij. Indien je registers hebt aangeklikt bij de gekozen rij, dan zullen deze registerdocumenten ook in het overzicht opgesomd worden.

Indien je wenst te weten hoe elke Pdf er individueel uitziet, dan kan je klikken op het document, waarna je een voorbeeld van dat document krijgt. Door documenten aan- en af te vinken, kan je zelf een selectie maken.

Nadat je op de knop “Download” hebt gedrukt, zullen alle documenten als 1 Pdf opgeslagen worden.