Je vindt de lijst met personen terug onder “Home” > “Personen”.

Je gebruikt de lichtblauwe lijn onderaan deze lijst om een nieuwe persoon toe te voegen. Klik hiervoor op het eerste selecteerbare veld of gebruik short cut “Ctrl+Space”. Je vult hier de volgende informatie in:

• Document: Contact / Interim / Werknemer
  • Naam: Naam van de persoon
  • Omschrijving: Eventuele notitie bij deze persoon
  • Firma: Bedrijf waar deze persoon aan gelinkt wordt
  • Status: Closed / Wachten / Archief

Wanneer je hiermee klaar bent, klik je op het plusteken om de lijn toe te voegen. Je kan ook de short cut “CTRL+Enter” gebruiken.

Om meer gegevens in te vullen voor een persoon, ga je naar het formulier van deze persoon. Dit doe je door op het pijltje uiterst links op een lijn te klikken of via het Formulier symbool .

Op het eerste niveau van dit scherm kan je een intern nummer ingeven onder “Persoon nummer”.

1. Contact
    In deze tab noteer je de volgende informatie:

• Mobiel: Mobiel telefoonnummer van de persoon
    • Telefoon: Telefoonnummer vaste lijn
    • E-mail: E-mail adres van de persoon
    • Website: Website van het bedrijf van de persoon
    • Adres: Straat en huisnummer
    • Plaats: Land en postcode

2. Tekst
    Dit is een notitieblad, waar je extra informatie over een persoon noteert.