In het Yerpa menu vind je de lijst met afdelingen terug onder “Home” > “Afdelingen”.

Je gebruikt de lichtblauwe lijn onderaan deze lijst om een nieuwe afdeling toe te voegen. Klik hiervoor op het eerste selecteerbare veld of gebruik short cut “Ctrl+Space”.
Je vult hier de volgende informatie in:

• Document: Divisie / Site / Stockage
  • Naam: Naam van de afdeling
  • Omschrijving: Omschrijving van de afdeling
  • Afdeling Nummer: Kan gebruikt worden voor een intern verwijsnummer
  • Firma: Het bedrijf van deze afdeling
  • Status: Closed / Wachten / Archief

Wanneer je hiermee klaar bent, klik je op het plusteken om de lijn toe te voegen. Je kan ook de short cut “CTRL+Enter” gebruiken.

Om meer gegevens in te vullen voor een afdeling, ga je naar het formulier van deze afdeling. Dit doe je door op het pijltje uiterst links op een lijn te klikken of via het Formulier symbool .

In het eerste blok van dit formulier vul je eventueel nog het afdelingsnummer van deze afdeling in.

1. Contact
    Hier vul je de volgende informatie in:

• Telefoon: Telefoonnummer van de afdeling
    • Fax: Faxnummer van de afdeling
    • E-mail: E-mail adres van de afdeling
    • Website: Website van de afdeling of het bedrijf
    • Adres: Straat en huisnummer
    • Plaats: Land en postcode
  2. Tekst
    Dit is een notitieblad waar je extra informatie over een afdeling noteert.