In het Yerpa menu vind je de lijst met processen terug onder “Home” > “Processen”.

Je gebruikt de lichtblauwe lijn onderaan deze lijst om een nieuwe afdeling toe te voegen. Klik hiervoor op het eerste selecteerbare veld of gebruik short cut “CTRL+Space”. Je vult hier de volgende informatie in:

• Document: Instrument / Stap / Stroom
  • Naam: Naam van het proces
  • Omschrijving: Omschrijving van het proces
  • Proces Nummer: Kan gebruikt worden voor een intern referentienummer
  • Firma: Het bedrijf waar dit proces deel van uitmaakt.
  • Status: Closed / Wachten / Archief

Wanneer je hiermee klaar bent, klik je op het plusteken om de lijn toe te voegen. Je kan ook de short cut “CTRL+Enter” gebruiken.

Om meer gegevens in te vullen voor een afdeling, ga je naar het formulier van deze afdeling. Dit doe je door op het pijltje uiterst links op een lijn te klikken of via het Formulier symbool .

Het formulier ziet er als volgt uit:

1. Contact
    Hier vul je de volgende informatie in van bijvoorbeeld de verantwoordelijke voor dit proces:

Telefoon

Fax

E-mail

Website
  2. Tekst
    Dit is een notitieblad, waar je extra informatie over een proces noteert.