Je vindt deze rapporten terug bij “Rapporten” > “Financiële rapporten” > “Klanten” / ”Leveranciers”. Beide rapporten werken op een identieke manier.

Op dit rapport kan je zien welke facturen onbetaald zijn gebleven op basis van de filters die u zelf kan ingeven.

Wanneer je de instellingen opent, kan je de configuratie van het rapport aanpassen.

• Start- en einddatum
    De periode waarvan je de openstaande facturen wilt bekijken

• Firma
    Zoek voor een specifieke firma welke facturen onbetaald blijven

• Toon alles
    Aanvinken om ook de gearchiveerde facturen te bekijken

• Sorteren op
    Je kan sorteren op “Omschrijving” of “Rekening nummer”

• Toon Totalen <> Toon Saldo’s

Als je het rapport genereert, zie je enkel de eerste lijn (400000 Klanten).

Wanneer je op “Toon alles” klikt, wordt het hele rapport getoond.

Indien je slecht 1 lijntje wenst te openen, kan je dit door middel van het kruisje.