Je vindt de jaarrekening van je bedrijf terug bij “Rapporten” > “Financiële rapporten” > “Jaarrekening”.

De filter van het rapport:

• Zoek op rekening
    Zoek een specifieke boekhoudkundig rekeningnummer door hier het nummer of de omschrijving ervan in te geven

• Boekperiode
    Selecteer welke boekperiode je wilt bekijken

• Startdatum en einddatum
    Worden automatisch ingevuld in functie van de geselecteerde boekperiode. Indien u een andere periode dan de boekperiode wenst te visualiseren, zullen de alternatieve datums hierin ingevuld prioriteit krijgen op de hierboven gekozen boekperiode.

• Toon totalen <> Toon Saldo’s
  • Toon alles

Om een lijn in de jaarrekening te openen, klik je op de plus links op de lijn.