Bij het toekennen van een korting aan een klant gaan we in het Yerpa menu naar de lijst met bedrijven die je terug vindt onder “Home” > “Bedrijven”.

Je kiest de klant waar je korting wil aan toekennen en gaat naar het detail niveau.

Wanneer je op “Instellingen” klikt (tandwiel bovenaan rechts op het scherm), word je doorverwezen naar de formulier configuratie.

Daar zoek je het veldje "korting %".

Dit veld vink je aan.

Elke offerte, bestelling of levering die gemaakt wordt voor deze klant zal nu telkens de ingevulde korting krijgen.

Ook kan je op offerteniveau een korting toekennen voor de volledige offerte. Dit ook voor bestellingen en leveringen.

Het veld toevoegen op bestelniveau kan op dezelfde manier als bij de klant.