Het lotnummer en de houdbaarheidsdatum kan op leverniveau bekeken en/of aangepast worden.

Dit kan in de artikellijnen van een levering.

Als de velden niet zichtbaar zijn moeten ze eerst toegevoegd worden, dit kan door op het tandwiel onderaan te klikken.

Daar kan je de velden selecteren, als ze niet in de eerste lijst staan moeten ze eerst nog geselecteerd worden onder "Lijst configuratie"

Daarna zijn de velden zichtbaar en aanpasbaar op de artikellijn.